mathildatanzania.blogg.se

I Augusti 2013 ska jag packa mina väskor och flytta till Tanzania och vid min sida kommer jag ha en av mina bästa vänner, Hanna. Där kommer jag plugga Swahili och praktisera på ett barnhem. På denna blogg kommer du följa mig och mitt nya liv i bergen i Tanzania, från dag 1 ända in i slutet!

Shoppat!

Kategori: Allmänt

Tjena!
Nu är det inte så mycket kvar på inköpslistan, igår var jag och mamma iväg och handlade grejer på XXL i bromma, blandannat en ny ryggsäck! Det blev en Lundhags 60 Liter modell V8 spirit! Den är speciellt formad för kvinnor så den sitter hur skönt som helst!

Vi var också på apoteket och storhadlade, jag köpte solkräm, mygga, resorb, nässpray, alvedon och ipren, handdesinfektion, plåster, bakteriedödande kräm, ja, you name it, allt man kan tänka sig behöva! Hittade även en jätte smart resehanduk och impregnerat myggnät på XXL, så nu har jag det fixat också!

Ska nog ta och provpacka snart så jag vet på ungefär hur mkt jag kan ta med mig och se att det funkar och så. Nu känns allt mycket mer nära, nu när jag har alla grejer. Ha det bra sålänge! Kram